ProtechDry

Ett effektivt komplement till Pacey Cuff, där mindre läckage absorberas och genom den unika teknologin förhindras lukt samtidigt som ytan mot huden förblir torr.

Produkten är utvecklad för att ge brukaren bästa möjliga komfort och att efterlikna vanliga underkläder. ProtechDry® har därför en tunnare absorbent som bygger på en patenterad trikå. De förseglade sömmarna och de tre funktionella lagren skyddar mot läckage och eliminerar lukt.

ProtechDry® rekommenderas särskilt vid lätt till medelhög inkontinens (urinläckage på upp till 60 ml/dag för kvinnor och 90 ml/dag för män) orsakad av exempelvis kraftansträngningar, stress, urinvägsinfektioner och tiden efter kirurgiska ingrepp.

På UTSIDAN, är ProtechDry® vanliga underkläder i bomull.

På INSIDAN, finns patenterad och testad textil. Absorptionsytan som är allergivänlig och supertunn absorberar urin och neutraliserar lukter.

100 % effektivitet vid vätskeabsorbering
Närmast mot huden ligger ett mjukt meshtyg som minimerar hudkontakt. Därefter passerar vätskan ett membran som förhindrar att urin rinner tillbaks ut i trosan/kalsongen. Inuti den värmeförseglade kärnan finns superabsorberande naturfiber (viskos).

Vätskan absorberas och håller huden torr

Tack vare materialets konstruktion kapslas vätskan in i absorbenten och förhindrar på så vis dålig lukt och irriterad hud. ProtechDry® är hypoallergen, dvs inga komponenter innehåller ämnen som kan framkalla allergier. Underkläderna tål att tvättas om och om igen. Vi garanterar minst 100 tvättar. En återanvändbar produkt som ersätter inkontinensskydd och som ger stora besparingar på sikt.